Hopp til navigasjon Hopp til innhold
itunes (Ill.: Apple)

– Nye iTunes blir sosialt

– Lanseres neste uke, men ingen musikkstreaming.

Ifølge personer i musikkbransjen skal Apple avsløre en ny nettversjon av iTunes førstkommende onsdag.

Ingen nettsky-deling?

1. september går nemlig Apples årlige høst-oppdatering av stabelen med oppdatering av iPod og kanskje lansering av iTV. Ifølge folk i musikkbransjen har selskapet også planer å lansere en nettversjon av iTunes som er langt mer sosial.

Dessverre skal Apple faktisk ikke ha planer om å integrere nettsky-deling av musikk i denne omgang. Dvs. ingen streaming av muskikken din til iPhonen eller iPoden.

Til det må man fortsatt bruke Wimp eller Spotify. Vi tipper dog det kun er et tidsspørsmål før Apple kommer med sin egent tjeneste integrert i iPod-programvaren.

Satser sosialt

iTunes på nett skal om ryktene stemmer bli mer sosial i den grad at man vil kunne dele informasjon om favorittlåter og artister, men som sagt, ingen deling av selve musikken på noen som helst måte.

Trolig blir det også tett integrasjon mot Twitter og Facebook samt mulighet til å trådløst å kunne organisere iTunes-kjøp. I teorien kan dette bety at man kan kopiere eller flytte en låt kjøpt på en iPhone til laptopen uten å måtte koble de to sammen.

Kilde:
MediaMemo

Stikkord: Apple, ipod, itunes