Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Skjermbilde 2010-08-06 kl. 07.27.38 (Ill.: Foto: Øivind Idsø/Dinside.no)

iPhone-eiere har mest sex

Og Panasonic-kameraer gjør deg penest.

Blackberry-brukere er kjedelige forretningsfolk som sjelden har tid til å ha sex. Android-eiere er nerder som ikke har interesse av det. Mens iPhone-eiere er levende, attraktive, sosiale mennesker som ofte har ny, seksuell kontakt.

Flest sex-partnere
Disse mytene bekreftes langt på vei av en ny undersøkelse som det amerikanske sjekkenettstedet OKCupid.com har foretatt.

I følge undersøkelsen har 30 år gamle kvinner med iPhone i gjennomsnitt hatt 12.3 seksualpartnere (0,3 vet trolig hvem han er…), mens Android-brukere med samme kjønn og alder bare hadde halvparten så mange – 6,1.

Blackberry-eierne – trolig travle karrierekvinner med drakt – lå litt bedre an med 8,8 sex-partnere så langt i livet (dette er amerikanere – norske kvinner er trolig mer frampå).

Litt lavere for menn
Mannlige iPhone-eiere på 30 har til sammenligning bare hatt 10 sex-partnere, mens de med Android og Blackberry har hatt henholdsvis 6 og 8,8 prosent – altså tilsvarende kvinnene.

Hele 9 785 av sjekketjenestens brukere hadde både oppgitt hvilken telefon de brukte og hvor mange partnere de har hatt. Dermed kunne tabellen utarbeides.

Kameraet gjør deg attraktiv
Interessant nok viser undersøkelsen også at Lumix-kameraer med utskiftbar optikk (4/3) fra Panasonic gjør deg mest attraktiv, med Leica kompaktkameraer og Canon speilrefleks på henholdsvis 2. og 3. plass.

Her han man brukt hele 552 000 bilder og analysert den såkalte EXIF-informasjonen. Dette er informasjon som ligger i bildefilene og som blant annet forteller om hvilket kamera, hvilken lukkertid og hvilken blenderåpning som er brukt.

Muligens riktig?
Denne informasjonen er så koblet opp mot hva slags respons personene det er tatt bilde av får ved å la brukerne velge mellom bilder tatt med ulike kameraer og med ulike innstillinger.

Siden Panasonics 4/3-kameraer ikke er de mest utbredte (selv om det markedsføres hardt for tiden med Panasonics G2-kamera), kan man være rimelig sikker på at resultatene er riktige.

Her ser du resultatet av undersøkelse vist som grafer:

Denne grafen viser tydelig hvordan iPhone-eiere har høyere seksuell aktivitet enn Android- og Blackberry-eiere.
(Ill.: OKcupid.com)

De over en halv million deltakerne i undersøkelsen foretrakk klart personer som var fotografert med et Panasonic 4/3-kamera.
(Ill.: OKCupid.com)
Stikkord: iphone, kamera