Hopp til navigasjon Hopp til innhold
UI Firm Demos Page-Turning Windows 7 Tablet Interf

Slik blir Windows 7-tableten!

Se nytt og lekkert brukergrensesnitt.

Microsoft-sjef Steve Ballmer har gjort det klinkende klart at tablets (eller slates som selskapet velger å kalle dem) er en topp-prioritet.

Ballmer tar tablets seriøst

Det er enda ikke kommet noen seriøse iPad-utfordrerer, ihvertfall ikke med Windows 7. Dette endrer seg trolig snart, ikke minst grunnet Ballmers avslørende utsagn om iPad:

– They’ve sold certainly more than I’d like them to have sold. Så hva skjer egentlig med i Windows-tablet-land? Microsoft har en stor utfordring spesielt fordi Windows 7, slik det er nå, ikke er optimalisert for fingertrykking og trenger et grafisk skall.

Slik

Hyggelig er det derfor å se at det rører seg ideer der ute om hvordan Windows-tablets skal tilnærme seg menneskets fingre. UIet er døpt Macallan, og er en kreasjon fra UI Centric.

For å skjønne brukergrensesnittets filosofi og hvordan det er i bruk, se dette klippet fra UI Centric. Liker du det du ser? Da har du grunn til å glede deg. UI Centric kan nemlig melde at Macallan blir å finne på en tablet fra en stor maskinvareprodusent i løpet av tredje kvartal i år.

Kilde:
Neowin