Hopp til navigasjon Hopp til innhold
www.engadget

Apple:- iPhone 4 til Norge i juli

Har solgt 1.7 millioner på tre dager.

600 000 forhåndsbestilte Apples nye mobil. Nesten 2 millioner har kjøpt en.

1.7 millioner solgt

Apple kan nå skryte av å ha solgt hele 1.7 millioner av den nye iPhonen siden lanseringen 24. juni. Tallene inkluderer salg i perioden 24. til 26. juni. For å sammenligne: det tok Apple 74 dager å selge 1 million eksemplarer av den første iPhonen lansert i 2007. iPhone 3G lansert året etter brukte tre dager på å nå 1 million solgte.

Det er fortsatt helt usikkert når iPad kommer til Norge, men trolig kommer den ikke offisielt hit til lands før august eller september.

Kommer i slutten av juli

Apple forsikrer dog igjen i dagens pressemelding at iPhone 4 lanseres i Norge i slutten av juli. Mobilen blir trolig tilgjengelig fra start for både Netcom og Telenor-kunder. Telenor Sverige har allerede startet forhåndssalget.

Telegiganten har kun ett abonnement, iPhone 4 med 16GB minne: 24 måneders binding for 699 svenske kroner måneden. Da får man mobilen på kjøpet. Telenor Sverige opplyser at mobilen blir lagt ut for salg med en gang den er på lager.

På Telenors norske nettside er det kun mulig å melde sin interesse for produktet. Det samme gjelder Netcom.

Kilder:
Apple
IDG

Stikkord: iphone 4