Hopp til navigasjon Hopp til innhold
500x_picture_2_01 (Ill.: Apple)

iPhone kommer før tida

Leveres allerede i morgen.

Vanligvis er det slik at teknologiprodukter blir forsinket.

Kommer i morgen!
Men i Apples tilfelle er det nå omvendt.

Selskapet hadde tenkt å lansere den nye iPhone 4 torsdag. Men nå har de sendt ut en e-post til alle som har forhåndsbestilt telefonen om at de sender den allerede i morgen.

På dørstokkken
I brevet til kundene står det:

Kjære Apple Store-kunde!

Du mottok nylig en e-post om at din iPhone er sendt.

Denne e-posten sendes for å bekrefte at leveransen vil skje den 23. juni. Selv om sporingsinformasjonen fra Apple og FedEx (budfirma – red.anm.) indikerer en senere datao, kan du undersøke via FedEx nettside om morgenen 23. juli for å spore sendingen helt til dørstokken din.

I fall du ikke vil være i stand til å motta sendingen 23. juni, kan det være mer praktisk å bruke vår leveransefunksjon for forhåndsbestilling ved å besøke vår Ordestatus nettside på http://www.apple.com/orderatus.

Med hilsen

Apple Store-personalet.

Mangel på skjermer
I forrige uke var det tilløp til kaos da Apple åpnet for forhåndsbestilling på nett og i fysiske butikker. Den første dagen ble det solgt 600 000 telefoner, før forhåndssalget ble stengt.

Det er usikkert om Apple klarer å levere nok til å tilfredsstille etterspørselen når telefonen kommer i butikkene og de som har forhåndsbestilt får sitt.

I følge CNet News.com har den koreanske elektronikkprodusenten LG problemer med å levere nok skjermer.

Det er fortsatt ikke satt noen dato for norsk lansering av iPhone 4. Men de fleste venter at den kommer i butikkene i juli/august.

Kilde:
Engadget.com

Stikkord: butikker, iphone 4