Litt som denne, bare med fine Windows Phone 7

Annonse


Slik er Nokias flaggskip

Nokia N8 er den mest avanserte telefonen som kommer fra denne kanten i løpet av de nærmeste månedene. Det er da ikke så rart at selskapet satser stort på å promotere mobilen, som blant annet kan skilte med et flott kamera på 12 megapiksler og HD-opptak.

Gjennomgang
Nå har Nokia lagt ut en video der de går gjennom mange av telefonens funksjoner, i hovedsak tilpasning av hovedskjermen, multitasking og skjermtastatur. To videoer til skal følge etter i løpet av uka, og de skal gå mer i dybden på funksjonene.

Siden N8 kjører en ny versjon av Symbian, kalt ^3, er det interessant å se hvordan operativsystemet faktisk fremstår. Vi gleder oss til å prøve N8 i praksis nærmere lansering.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse