Ikke lenger fiender? Ifølge et analyseselskap skal Ballmer entre WWDC-manesjen 7. juni.

Oppdatert: Ballmer kommer hverken på WWDC eller Dancing With The Stars. Mang en Apple-fan hadde nok håpet på det siste.

Annonse


Microsoft: – Steve skal verken danse eller på WWDC

Steve Ballmer og Steve Jobs på samme scene undser årets WWDC kan bli virkelighet.

– De skal samarbeide

Ifølge analyst Trip Chowdhry fra Global Equities Research skal nemlig Microsoft toppsjef Steve Ballmer vise frem Microsofts Visual Studio 2010, et produkt det ryktes støtter native utvikling av apps til iPhone OS.

Ifølge analyseselskapet skal Microsofts med Ballmer i spissen ha fått tildelt 7 minutter på årets WWDC som starter 7. juni for å snakke om produktet.

WWDC kan bli historisk

Til nå har det kun vært mulig å utvikle apps til iPhone OS på Mac, men har Visual Studio 2010 mulighet til det samme vil dette få store konsekvenser.

Annonse


For ikke bare blir blir iPhone OS-utviklingen på mange måter støttet av Microsoft, men alle med en PC kan lage en iPhone-app. Ikke bare skal Studio 2010 kunne lage apps til iPhone og iPad, men også til Mac.

Stemmer dette er det en langt større historisk begivenhet enn en ny iPhone med bedre oppløsning og kraftigere maskinvare.

Apple var nesten på konkursens rand i 1997 og måtte få hjelp fra Bill Gates. I sterk kontrast til i går da Apple såvidt var større enn Microsoft.

Oppdatert:

Microsoft har nå kommentert og avkreftet ryktene på Twitter:

«Steve Ballmer not speaking at Apple Dev Conf. Nor appearing on Dancing with the Stars. Nor riding in the Belmont. Just FYI.»

Kilde:
Barrons