Slik ser de nye sikkerhetsinnstillingene ut.

Annonse


Slik endres Facebook

Facebook har fått så knallhard kritikk de siste ukene at de ikke hadde noe valg: nå endrer de sikkerhetsinnstillingene med umiddelbar virkning.

Nå kommer endringene

På Facebooks egen blogg starter Facebook-sjef Mark Zuckerberg med å forklare nettsidens filosofi og hvordan de nye sikkerhetsinnstillingene blir. Disse innstillingene rulles ut allerede nå, men grunnet Facebooks mange brukere vil det nok ta litt tid før akkurat du får dem.

Når de er tilgjengelig hos deg vil du finne dem her: www.facebook.com/privacy.

Dette endres

Så hva er egentlig nytt? Vel, egentlig ganske mye. Først og fremst lanseres tre ting: enklere administrasjon av ditt innhold, kraftigere tjenester for å kontrollere din personlig informasjon og sist men ikke minst: nå skal det bli lettere å skru av alle applikasjoner.

Annonse


Det skal bli enklere å bestemme hva som skal deles med hvem (venner, venner av venner eller hele nettet). Mange har også klaget på at venner og pages ikke kan skjules, dette blir nå mulig.

Lettere kontroll av applikasjoner

Hva angår applikasjoner lover Facebook det nå å gjøre det lettere for deg å bestemme hvilken personlige informasjon programmer og nettsider for lov å bruke.

Facebook skal nå rulle ut endringene i de kommende ukene. I mens kan du gjøre deg kjent med dem her.

Kilde:
Facebook Blog

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse