ÅØÆ-tastene på Vaio er ikke hverdagslig syn.

Annonse


Nå er Vaio i Norge

Sonys Vaio-linje har eksistert i 12 år, og har hele tiden vært i forkant av både design og teknologier. Spesielt i Windows-verdenen, men Sony påpeker også at de har tatt flere nyvinninger i bruk før Apple gjorde dem populære – for eksempel tastaturer med separate taster.

Vaio-maskiner har imidlertid vært utilgjengelige i Norge, i det minste via offisielle kanaler, mens både Sverige og Danmark har fått introdusert Vaio i løpet av de siste årene.

Tok sin tid
Blant grunnene som Sony oppgir er at de har hatt visse problemer i de nordiske markedene, at spesielt Sverige har bydd på utfordringer, og dette har resultert i at norsk lansering har hatt såpass lang tid. Selskapet mener imidlertid at timingen nå er perfekt, og strategien for markedsføring og distribusjon nå er godt tilpasset det norske markedet. Sony er veldig opptatt av å presisere at Vaio ikke er et hvilket som helst laptop-merke, at det skal være annerledes, og derfor tar det tid å planlegge en lansering ned til minste detalj.

VAIO2

Annonse


VAIO4

Vaio er lekre maskiner, utformet med ytterst nøyaktighet og presisjon, med vekt på høyest kvalitet og varighet. Samtidig som de skal være eksepsjonelt avanserte teknologisk sett.

Mange valgmuligheter
Dermed er de dyre, og selv om de norske prisene ikke er 100% klare, kan vi selvsagt forvente at de ligger ganske høyt på skalaen. Det er heller ikke helt spikret hvilke modeller som faktisk kommer i norske butikker, men Sony trekker frem E-serien, med fargerike maskiner som ikke koster avskrekkende mye, samt den luksuriøse og flotte Z-serien, som samtidig er liten og lett.

En rekke andre modeller ventes å være tilgjengelige, og når alt kommer til alt er det liten tvil om at alle maskinene Sony viste frem for norsk presse i dag ser veldig kule ut. Vi skal ikke legge skjul på at flere av modellene frister.

Salgstarten for Vaio i Norge er 5. juli. Vi kommer tilbake med mer informasjon når de nøyaktige prisene og modellene er klare.

VAIO9

VAIO14

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse