BEIJING,CHINA - JULY 22,2009: (CHINA OUT)Passerbys watch the partial solar eclipse with solar viewing goggles on the  Wangfujing street,Beijing,July 22, 2009.(Photo by CNImaging) (Newscom TagID: ciphotos061660)     [Photo via Newscom]

Annonse


Google oversetter verden

Google Goggles er et artig Android-program som lar deg ta bilde av hva som helst, og skanner det. Deretter forsøker det å finne informasjon om motivet på nettet.

Nå er Goggles blitt oppdatert med artig, ny funksjonalitet. Google har nemlig bygget inn oversettelsesverktøy, som betyr at når programmet kjenner igjen tekst, vil du få muligheten til å få det automatisk oversatt. Per i dag kan Goggles tolke engelsk, fransk, italiensk, tysk og spansk, og oversette til en rekke språk, inkludert norsk.

Fascinerende
Ideen er glimrende, teoretisk kan du ta bilde av et skilt i utlandet og få det øyeblikkelig oversatt. Selv om i vår erfaring fungerer ikke Goggles alltid like bra.

Google sier at de jobber med å implementere støtte for språk med andre tegnsett, for eksempel hindi, arabisk og kinesisk. Da begynner det å bli virkelig interessant.

Annonse


Den nye versjonen av Goggles ligger ute på Android Market i dag.

Kilde:
Google

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse