Sony skal ifølge Bloomberg lansere en helt ny TV med Android-OS allerede i mai.

Annonse


– Sony med Google-TV

Det er ikke bare svenskene som lager TVer med Google-programvare.

Google-TV fra Sony?

Allerede i mars ble det via Wired ryktet at Sony og Google hadde planer om å samarbeide om å lage en helt spesiell TV med Googles OS. Nå har disse ryktene igjen blusset opp etter Bloombergs avsløringer. TVen skal ifølge de samme ryktene komme allerede denne måneden og ha Intels Atom-CPU og programvare fra Google.

Blant annet en spesialversjon av Googles Android-OS døpt «Dragonpoint». Sony skal markedsføre TVen som en «Smart TV» hvor Internett spiller en helt sentral rolle med avanserte tv-guider, personlig innhold og søk.

– Kommer i mai

Trolig får vi vite mer i midten av måneden. 19. og 20. mai avholdes nemlig Google I/O, søkegigantens egen utviklingsmesse. Sony og Google skal ha valgt tilbehørprodusenten Logitech til å lage en fjernkontroll og et lite tastatur.

Annonse


ITavisen.no kunne 29. april melde at også Samsung skal ha planer om å lage TVer med Android-OS.

Kilder:
Bloomberg
Blogsdna

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse