Windows_Live_Messenger_HD_V

Annonse


Slik blir nye Messenger

Microsoft har vist frem glimt av nye Windows Live Messenger. Den nye utgaven fokuserer, ikke overraskende, mer på nettskyen og deling av innhold.

Nye Messenger inkluderer noe som heter Messenger Connect, noe som lar nettsider integrere Messenger-funksjoner, slik at du kan chatte med venner og dele innhold derfra.

Facebook er med
Tett integrasjon med Facebook er også inkludert. Du skal kunne kommentere på Facebook fra Messenger, og andre sosiale tjenester vil også integreres inn i systemet på sikt. Det jobbes visstnok også med å integrere Facebook-chat i nye Messenger, noe vi synes er en meget god ide.

Andre nyheter er faner i chattevinduer – du skal kunne føre en samtale med flere personer samtidig i ett vindu, der de forskjellige samtalene har hver sin fane.

Annonse


Videochat med HD-kvalitet, integrasjon av Bing-resultater og nye måter å sortere venner på er også på trappene.

Windows_Live_Messenger_wave

Den nye versjonen av Live Messenger er en del av såkalt Wave 4 av Live-tjenester, og samtlige kommer til å kreve Vista eller Windows 7 for å fungere. De vil være spesifikt integrert med Windows 7.

Også på iPhone
Microsoft vil også slippe oppdaterte versjoner av Messenger for smarttelefoner, på Windows Phone 7, iPhone og andre mobile plattformer.

Du kan lese en fin gjennomgang av de viktigste nye funksjonene hos Techradar.

Det ventes at nye Live Messenger skal inn i åpen beta til sommeren.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse