Annonse


Nå kommer Android til TVer

Vi kommer i fremtiden til å se TVer med Android-operativsystem, forutsatt at de store TV-produsentene får de som de vil.

Riktignok har et svensk firma, People of Lava, allerede utviklet en TV som baserer seg på Android, men nå begynner de store gutta å se på mulighetene.

En Samsung-ansatt fortalte nylig avisen The Korea Herald at selskapet planlegger TVer som bygger på Googles operativsystem. Som allerede finnes på mange flotte mobiltelefoner, samt enkelte netbooks og tablets.

Nettbasert innhold
Android på TV vil gjøre det mulig å få tilgang til nettet gjennom TVen, benytte seg av diverse tjenester og laste ned innhold. Moderne TVer har allerede ofte slike funksjoner, men Android er et åpent og fleksibelt system som åpner for langt flere muligheter.

Annonse


Det har også gått rykter om at Sony leker med tanken om tilsvarende TVer, til og med Samsung selv regner med at konkurrenten vil lansere slike produkter til høsten. På den andre siden sier LG, en annen betydelig aktør, at de ikke har planer om TVer med Android.

Vi synes TVer utstyrt med Android er en spennende tanke, spesielt siden programvaren allerede er testet i felten, og vil la produsentene fokusere på bedre maskinvare i stedet for å utvikle egne programvareløsninger. Vi følger med.

Kilde:
Korea Herald