LALA

Annonse


Google Earth rett i nettleseren

Du har hittil kunnet klikke deg gjennom Googles kart, satellittbilder og Street View gjennom en hvilken som helst nettleser, eller laste ned det separate programmet Google Earth, og få tilgang til mer avansert funksjonalitet, som 3D-bygninger, muligheter til å utforske hav og til og med andre planeter.

Nå kommer mye av denne funksjonaliteten rett inn i nettleseren. Det er spesifikt snakk om 3D-bildene, som nå kan velges direkte fra Google Maps-forsiden.

Nye muligheter
Dermed kan du fritt zoome inn på 3D-bygninger, flytte kameraet rundt og utforske verdens storbyer og natur, uten å måtte installere et eget program.

Det ser ut til å fungere tilfredsstillende, kartene, 3D-modellene og bildene lastes inn raskt, og det går veldig fort å zoome inn og ut. Vi liker hvordan Google slår flere tjenester sammen på denne måten.

Annonse


I samme slengen introduserer Google også muligheten til å klikke seg inn på forretninger og andre objekter hentet fra Places-oversikten, rett fra Street View. Ingen dramatisk nyhet, men kan likevel være nyttig når man utforsker feriemål gjennom Street View og vil ha mer informasjon om spesifikke steder der og da.

louis-vuitton