04-19-10hpslate

Annonse


– HP Slate imponerer ikke

HP Slate har fått en del oppmerksomhet i det siste, da det på mange måter posisjoneres som flaggskip-enheten for Windows 7 på trykksensitive plattformer.

HP har vært forsiktige med informasjon angående maskinen, og det vi hittil har sett til den har vært temmelig intetsigende promovideoer.

Nå har et nettsted tydeligvis fått tak i produktet, og kommer med sine førsteinntrykk. Det er ikke snakk om noe fullverdig test, men kort oppsummering av hvordan enheten er i bruk.

Treg?
I følge testerne er HP Slate dessverre ganske lite responsiv, noe som skyldes at den kjører fullverdig Windows 7 på såpass begrenset maskinvare. Dessuten virker enheten til å være ganske tykk og kanskje ikke så fryktelig elegant.

Annonse


04-19-10hpslate

På pluss-siden er nettstedet fornøyd med de mange tilkoblingene (blant annet HDMI og USB), samt det faktum at maskinen tross alt har alt av tenkelig funksjonalitet takket være Windows.

Konklusjonen er uansett at Slate føles mer som en netbook uten tastatur enn en ren tablet-maskin som er i stand til å konkurrere med for eksempel iPad.

Vi ser uansett frem til mer komplette tester av maskinen.

Kilde:
Engadget

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse