Dette kan være beviset på at Facevbook kommer til iPhone OS 4.0. Det er også ryktet iChat. Dette er logisk da 4.0 får multitasking-støtte, en stor fordel når man chatter.

Annonse


iPhone 4.0 blir sosialt

ballmer-lauds-iphone-app-store-0iPhone OS 4.0 som lanseres til iPhone og iPod Touch til sommeren og til iPad i høst fortsetter å avsløre spennende nyheter.

Nye avsløringer

Nå har det dukket opp referanser i OSet som hinter til integrert Facebook. Dette kan være beviset på at Apple akkurat som Microsoft (Xbox Live) har snakket med Facebook om langt tettere integrering av den sosiale tjenesten enn kun app-nedlasting.

Fra før knytter mobiler med HTC Sense og Palm WebOS sosiale tjenester langt mer opp til mobilens kjernefunksjoner enn hva Apples OS gjør i dag.

iChat også oppdaget

iPhone 4.0 blir trolig langt mere sosialt grunnet multitasking og rykter om iChat som også er oppdaget som en egen tjeneste i iPhone OS 4.0. Dette gir ryktene om at iPhone 4G får frontkamera ytterligere styrke.

Annonse


Ikke minst grunnet disse bildene som angivelig skal være av iPhone 4G. Kommer Facebook skal man ikke se bort ifra at Twitter også blir integrert. Det er nemlig funnet referanser til «SocialKitInternal.framework», en helt egen sosial utviklingpakke.

accounttypesproperties-plist-engadget-1

Kilder:
AppleInsider s10a02t01.info

Annonse