Jobs' utviklere skuffet mange iOS 4.3-håpefulle.

Annonse


Norsk butikk stoppet iPad-salget

Etter ITavisens avsløring om at det faktisk ikke er lov å bruke iPad i Norge stopper nettbutikken ps.no salget.

Stopper salget

Daglig leder i PS Data Petter Aaland var ikke klar over at iPaden var ulovlig å selge og bruke i Norge før ITavisen.no tok kontakt. Mens vi var på tråden med Aaland slettet han produktet fra nettbutikken.

– Vi fikk opplyst fra våre leverandører at produktet var lik utgaven som kommer til Norge. Nå som vi vet at dette ikke stemmer fjerner vi produktet. Det er vi nødt til. Vi tar saken alvorlig, opplyser Aaland.

Kundene får ikke sine iPads

Aaland vil ikke avsløre hvem de har kjøpt iPadene grunnet konkurransemessige årsaker, men avslører at det var flere bestillinger på produktet og at nettbutikken har flere på lager. Nå vil ingen av disse kundene få sine iPads.

Annonse


Det viser seg at iPaden har CE-merket, men det forandrer ikke det faktum at signalverdiene er for høye. ITavisen.no har kontaktet Ludo-sjef Idar Vollvik, men vi har så langt ikke fått svar.

Oppdatert: Ny informasjon tyder på at iPaden etter alle solemerker likevel er lovlig å bruke i Norge. Les hele den oppdaterte saken hos ITavisen.no.

Produktet er også tilbake i PS Datas nettbutikk. De tar 7495 kroner for 32GB-utgaven. Til sammenligning tar Ludostore.no 8490 kroner for samme modell.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse