Nokia C3

Annonse


Nye mobiler fra Nokia

Nokia annonserte i dag tre nye telefoner, med fokus på sosiale opplevelser. Tatt i betraktning gårsdagens kunngjøring av Microsofts Kin-telefoner, er sosiale mobiler til rimelige priser tydeligvis den nye greia.

De nye Nokia-modellene er nemlig ikke avanserte smarttelefoner, men rimelige enheter som gjør det lett å kommunisere med venner.

Nokia C3 er en QWERTY-telefon med Series 40-grensesnitt, og med widgets for Facebook og Twitter på hovedskjermen. Det er også støtte for e-post og chat. Telefonen støtter også WLAN, har et to megapiksel-kamera og plass til opptil 8 GB minnekort. Prisen er på lave 90 euro.

Trykkskjerm for massene
Den mer avanserte versjonen heter C6, og er Symbianbasert. Den har en 3.2 tommers trykkskjerm, og et tastatur som skyves ut. Her er det igjen god støtte for sosiale nettverk, e-post og chat, pluss GPS og et kamera på fem megapiksler. C6 skal ligge på 220 euro, før subsidier.

Annonse


Begge disse kommer i løpet av andre kvartal 2010.

Til slutt lanserer Nokia en ny businesstelefon, kalt E5. Den har naturligvis full støtte for alle mulige e-post-varianter, fullt tastatur som kjent fra de tidligere modellene i E-serien, og nå også bedre støtte for sosiale nettverk, med diverse snarveier på skjermen. Det er også plass til GPS og WLAN. Kameraet er på fem megapiksler.

E5 kommer i tredje kvartal 2010, og skal koste 180 euro.

Nokia C3

Nokia E5

Nokia C6