Er det ikke slik vi vil ha det på kjøkkenet?

Annonse


Denne radioen må du ha

Tilgi oss om vi høres ut som butikkselgere på Sony Center. Men denne siste Walkman-dingsen fra Sony falt vi bare pladask for.

Mange funksjoner
Til vårt forsvar kan vi anføre at det er langt fra sikkert at NAS V7M kommer til Norge. Den slippes for det japanske markedet 26. juni, og kommer med en rekke sær-japanske nettradiofunksjoner som neppe vil fungere særlig bra her hjemme.

Ellers får du både CD-spiller, dokk for iPod og Sonys egne MP3-spillere, WiFi, 16GB minne og 32 bit DSP. Det siste gjør at du kan skreddersy lyden nesten i det uendelige.

Fire farger
Den elegante radioen fås i fire farger: svart, rosa, beige og grått. Vi tviler ikke på om det kommer flere farger, dersom radioen blir en suksess og folk vil ha blått, rødt eller knallgult.

Annonse


Radioen finne også i en enklere variant, V5M.

Billig i forhold til …eeeh
Prisen er satt til 50 000 yen (om lag 3166 norske kroner), så det er ikke en standard Clas Ohlson-kjøkkenradio vi snakker om her.

Men den koster heller ikke i nærheten av så mye som kjøkkenradioenes konge, Meridians Ferrari-radio F80. Den må du nemlig ut med 22 000 kroner for! Og da får du ikke en gang nettradio (men derimot DAB).

Her er Sonys egen skrytevideo:

Annonse