Det finnes tannbørster fra Braun (ikke denne modellen) med «trådløs SmartGuide». Men vi må nok vente litt lenger før børsten forteller hele nettet hvor flink du er til å pusse.

Annonse


Snart kommer tannbørsten på nett

Om fem år vil elektriske tannbørster ha nettforbindelse.

Professor i spilldesign

Det mener professor Jesse Schnell ved Carnegie Mellon-universitetet i USA.

Schnell er professor i spilldesign, og skisserer på CNN.com en rekke scenarier for hvordan framtidas bruk av nett og dingser vil være.

Vet hvor lenge du pusser

Den nettbaserte tannbørsten emner han vil være nyttig for folk som kanskje ikke er så flinke til å pusse tennene sine som de burde være.

Annonse


– Når hele Internett vet hvor ofte og hvor lenge du pusser tennene dine, er det en sterk pådriver til å pusse ofte og grundig, sier Schnell.

Spill kryper inn over alt

For øvrig mener han at spill gradvis vil krype inn i hverdagen vår, slik i vi til slutt nærmest lever i et eneste stort spill.

Som eksempel nevner han Foursquare.com, der du hele tiden får vite hvor folk (ukjente som kjente) er, og hva de gjør der.

Informasjonen er basert på mobiltelefonens GPS, og denne legges sammen med kommentarer og tilleggsinformasjon ut på nettet.

Deltakerne får poeng etter hvor mange steder de har vært. Om du er spesielt aktiv, kan du bli såkalt «ordfører» på stedet du oppholder deg.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse