Samsung, HTC og mange andre har bebudet Windows Mobile 7-telefoner. Men om de kommer samtidig med lanseringen av OS-et, er usikkert.

Annonse


Dette er de første WP7-mobilene

Under MIX-konferansen i Las Vegas viser Microsoft stadig flere detaljer om kommende Windows Phone 7. Blant annet blir flere nye modeller som kommer til å kjøre operativsystemet vist frem.

Ingen av disse er offisielt annonsert, med lanseringsdato, pris og fullverdige spesifikasjoner, men glimtene av konkrete modeller bidrar til at vi får en stadig bedre ide om hva vi kan vente på markedet.

Hvor er HTC?
Microsoft har altså benyttet seg av hittil tre telefoner for å demonstrere OSet. En Samsung-modell, mest sannsynlig med OLED-skjerm, som ligner litt på fine Omnia HD, en Asus-produsert demovariant med minimalistisk design, samt en LG-telefon med tastatur som skyves ut fra siden.

Microsoft stiller som kjent harde krav til maskinvaren, alle WP7-telefonene skal blant annet ha kraftige prosessorer, minst 256 MB RAM og 8 GB flashminne, kamera på minst 5 megapiksler, store kapasitive skjermer, og støtte for DirectX 9 i grafikkbrikken.

Annonse


Vi gleder oss fremdeles til å se mer av telefonene, og inntil videre får vi nøye oss med bildene tatt av Engagdet.

Kilde:
Engadget

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse