Denne fjøla fikk raskere fotfeste enn både DVD og iPhone.

Annonse


Dårlig batteri gir deg ny iPad

Foreløpig finnes det ingen iPad-eiere der ute.

Kan ta det med ro
Men 3. april vil i hvert fall en god del amerikanere eie den sagnomsuste «padda» fra Apple.

Om noen av dem skulle oppleve at batteriet blir dårlig, kan de ta det helt med ro. Apple lover nemlig å bytte ut hele iPad-en dersom dette skjer.

En hake også her
Som alt annet som høres fryktelig sjenerøst ut, er det en hake. I dette tilfelle at du må ut med rundt 650 kroner i frakt og gebyr – samt at det ikke er sikkert at det eksemplaret som erstatter din gamle virkelig er nytt.

Annonse


Apple vil nemlig ikke love annet enn at du får et eksemplar som erstatning for den gamle. Det kan med andre ord dreie seg om brukte enheter som er fikset på (der man for eksempel har skiftet batteri).

Kommer etter kritikk
Apples lovnader kommer etter at mange har rettet kritikk mot selskapet for ikke å kjøre med utskiftbart batteri i iPad. Man har altså valgt å kjøre samme løsning som med iPhone og iPod – et batteri som bare teknikere ved et verksted kan skifte.

Dette mener mange både er lite miljøvennlig og unødig kostbart. Derfor har Apple nå bestemt seg for å bytte hel enheten om det skulle vise seg at batteriet plutselig ikke holder på ladingen den tiden det skal.

Gjelder også Norge?
Det er imidlertid uklart om denne planen, som foreløpig bare er annonsert for USA, også vil gjelde i Norge.

I Norge er heller ikke lanseringsdatoen klar. Du kan heller ikke forhåndsbestille her i landet, slik amerikanerne kunne fra fredag ettermiddag.

Kilder:
Yahoo/MacWorld.com
Neowin.net

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse