windowsphone7-1

Annonse


Windows-mobiler i tre varianter

Samtidig som Microsoft annonserte lovende Windows Phone 7, snakket de om kravene som skal stilles til maskinvareprodusenter. Telefonene som kjører OSet skal ha en viss størrelse på skjermen og nok med kraft under panseret.

Nå snakker Microsoft litt om mer konkrete maskinvare-planer. Ingenting bestemt er annonsert, men noen av selskapets ansatte snakket med en australsk podcast, og hintet litt om den tredelte strategien for telefonene.

Tre variasjoner
Det er altså snakk om tre typer utseende for Windows Phone 7-mobiler. Den første skal være store mobiler med store skjermer. Disse skal være mest like prototypene MS brukte for å vise frem OSet. Et minimalt antall knapper, rent design og flotte skjermer skal være fellestrekket. Det er denne typen telefoner som skal være først ute i butikk.

windowsphone7-1

Annonse


Senere skal det følges opp med to typer til. Den andre skal være utstyrt med tastatur, og ligne på Palm Treo i formen. Altså med tastatur nedenfor skjermen. Den tredje varianten spekuleres det bare i, men det er visstnok mulig at telefonene av denne typen skal ha en tradisjonell «candybar»-utforming.

Fastsatte spesifikasjoner
Poenget er altså at produsentene skal følge retningslinjer angitt av Microsoft, men de forskjellige modellene kan selvfølgelig skille seg fra hverandre når det gjelder mindre detaljer. Vi er spent på hvordan de første Windows Phone 7-baserte telefonene blir.

Kilde:
ZDnet

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse