hvorfor

Annonse


Nå er Wimp endelig lansert

Den norske musikktjenesten Wimp basert på Adobe Air er nå lansert i endelig versjon, men du trenger fortsatt en invitasjon.

Endelig i ferdig versjon

Programmet har vært i betattest i lang tid, men nå er endelig klart for lansering. Wimp har avtale med 20 innholdsleverandører (blant annet Universal Music, Sony Music, EMI, Warner Music). Dette gjør en katalog med 6.5 millioner låter mulig.

Tjenesten koster 99 kroner måneden, men du får 30 dager gratis om du registrerer deg her (krever invitasjonskode). Wimp opplyser om at du kan stoppe abonnement ditt når du måtte selv måtte ønske det.

Til PC og Android

«For 99 kr per måned får du ubegrenset tilgang til WiMP på din PC og Android telefon. Foreløpig må du ha en invitasjonskode for å få tilgang til WiMP.

Annonse


WiMP er en streamingtjeneste som gir deg lovlig tilgang til mange millioner låter – alt fra punk og metal til soul og jazz – både gamle klassikere og siste nytt. Det eneste du trenger å gjøre er å installere WiMP. Du trenger ikke tenke på hverken nedlasting eller lagring», skriver Wimp på nettsiden.

Kilde:
Aspiro
Wimp