500x_desire2_01

Annonse


Her er HTC-nyhetene

Under HTCs pressekonferanse i Barcelona i formiddag ble tre nye mobiler annonsert.

To av disse kjører Android, mens minstemann kjører Windows Mobile 6.5.3, noe som kanskje er litt utdatert nå som flotte Windows Phone 7 er vist frem.

Android i fokus
Android-telefonene heter HTC Legend og Desire. Legend karakteriseres som oppfølgeren til HTC Hero, og tiltrekker seg oppmerksomhet takket være konstruksjonen. Mobilen er nemlig laget av ett enkelt stykke aluminium.

500x_legend-2_01

Annonse


HTC Legend kjører Android 2.1, har en 3.2 tommers skjerm av AMOLED-typen, og et kamera med 5 megapiksler. Den er ikke verdens råeste når det gjelder kraft, prosessoren kjører nemlig på 600 MHz. Det elegante utseendet gjør likevel at den skiller seg ut fra mengden, og den er mer en funksjonell nok for de fleste, vil vi tro.

For de mer krevende er kanskje HTC Desire et mer passende valg, da denne kjører 1 GHz Snapdragon, har en 3.7 tommers AMOLED-skjerm, og i tillegg støtter den Flash 10.1. Telefonen er totalt sett ikke ulik Nexus One, som tross alt også er produsert av HTC.

500x_desire2_01
(Ill.: HTC)

Mer sosialt
Begge de nye Android-modellene vil kjøre en ny versjon av Sense-grensesnittet. Der introduseres en ny funksjon kalt Friend Stream, som samler inn alle oppdateringer fra sosiale nettverk til dine venner. Dessuten er det lettere å nå de syv hovedskjermene ved at grensesnittet nå lar det vise miniatyrbilder av disse. Til slutt inkluderer den nye versjonen av Sense forbedringer av nettleseren, bedre epost-støtte og nye widgets.

Både HTC Legend og Desire vil være tilgjengelige i Europa i løpet av andre kvartal 2010. Den nye versjonen av Sense-grensesnittet vil i tillegg gjøres tilgjengelig for eiere av HTC Hero, helt gratis.

HTC HD Mini

Liten og proff
Den tredje telefonen, HTC HD Mini, er en liten og søt versjon av eksisterende og flotte HD2. Den kjører altså Windows Mobile 6.5.3 med Sense-grensesnitt, og skal ellers ha tilsvarende spesifikasjoner som storebroren. Bare at skjermen er mindre, såklart, med 3.2 tommer. Prosessoren er også nedgradert, til 600 MHz.

HD Mini kommer i butikk tidlig april.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse