Vivaz Pro blir en av de siste Symbian-baserte mobilene til Sony Ericsson.

Annonse


Her er Sony Ericssons minitelefoner

Sony Ericssons Xperia X10 er allerede godt kjent, og en stor og kraftig Android-mobiltelefon.

Nå viser selskapet imidlertid frem to nye tilskudd til familien, og disse er rimelig motsatte versjoner av massive X10. Det er nemlig snakk om bittesmå varianter av X10, kalt X10 mini og X10 mini pro.

X10 mini pro

Mini-Android
Begge disse er på størrelse med kredittkort, og kjører 600 MHz prosessor samt 1.6-versjonen av Android. De er ellers utstyrt med det aller meste, som WLAN, GPS og 5 megapiksel-kamera. Forskjellen mellom de to modellene er at mini pro har et QWERTY-tastatur som skyves ut fra undersiden.

Annonse


Skjermene er på 2.5 tommer, og grensesnittet får fire ikoner i hvert hjørne som fungerer som snarveier til diverse funksjoner. Ellers har Sony Ericsson også lagt til sin Timescape-programvare som samler inn informasjon fra diverse sosiale tjenester.

Begge telefonene skal slippes i løpet av andre kvartal av 2010.

Vivaz Pro blir en av de siste Symbian-baserte mobilene til Sony Ericsson.

Filmer i HD
I tillegg til de to mini-telefonene lanserer Sony Ericsson også Vivaz Pro, en ny versjon av allerede annonserte Vivaz. Denne får også QWERTY-tastatur, og kommer ellers til å kjøre Symbian OS, kunne filme i 720p, ha fine kameramuligheter og alt av tilkoblinger. Kameraoppløsningen blir imidlertid nedgradert i forhold til originale Vivaz, fra 8.1 til 5.1 megapiksler.

Kilde:
Sony Ericsson

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse