Slik ser i følge det spanske nettstedet MuyComputer.com Microsofts nye telefon ut. Den skal i følge dem bli presentert på mobilmessen i Barcelona om to uker.

Annonse


Zune-telefon på vei

Slik ser i følge det spanske nettstedet MuyComputer.com Microsofts nye telefon ut. Den skal i følge dem bli presentert på mobilmessen i Barcelona om to uker.
(Ill.: MuyComputer.com)
Nærmere tre år etter at Apple kom med sin revolusjonerende mobiltelefon tyder nå alt på at Microsoft følger etter.

Anonym kilde
I følge det spanske IT-nettstedet Muycomputer.com (oversatt via Google Translate) har Microsoft og brikke/grafikkortfabrikanten Nvidia inngått et samarbeid om å lage en helt ny mobiltelefon.

Opplynsingene har nettstedet fra en anonym kilde som skal stå nær Microsoft.

Tre utgaver
I følge nettstedet vil vi om kort tid få se tre ulike utgaver av Zune-telefonen. Samtlige er bygget rundt Nvidias Tegra-brikke.

Annonse


Samme brikke brukes som kjent også i Microsofts toppmodell Zune HD, som av amerikanske anmeldere blir sagt å gå iPhone en høy gang.

iPhone-konkurrent
Problemet er at den nesten ikke selger, på tross av høy kvalitet i alle ledd og fordelaktig pris. 32GB-versjonen koster 269 dollar – om lag 1600 kroner, Til sammenligning koster en iPod Touch 32GB 299 dollar – om lag 1800 kroner. Zune regnes som klart best utstyrt.

Nå vil Microsoft trolig prøve seg med en modell du også kan ringe, sende SMS og surfe på nettet via mobilnettet med.

– Kommer med Windows Mobile 7
Mye tyder på at telefonen vil kjøre Windows Mobile 7 – som første telefon i verden. Men kilden kan ikke bekrefte dette.

I følge det spanske nettstedet vil telefonen bli presentert på Mobile World Congress i Barcelona, som går av stabelen fra 15. til 18. februar.

Annonse