En reklamevideo beviser at iPad har Flash ifølge 9to5mac.com.

Annonse


– iPad har Flash!

Alle var sikre på at Apples ipad ikke har Flash. Sammen med mangelen på multitasking er det dette Apple får mest kritikk for.

Har den virkelig Flash likevel?

Men nå har 9to5mac.com snublet over noe svært oppsiktsvekkende. Apples egen reklamevideo for iPaden viser nemlig en Flash-reklame på forsiden til NY Times, ifølge Mac-nettsiden.

Nettsiden hevder det ikke er snakk om en visuell effekt da oppløsningen på annonsen er riktig skalert og lages av iPaden.

Adobe sinte på Apple

Hva som egentlig skjer nå er det ingen som vet før Apple uttaler seg. Flere journalister har allerede fått testet den og det har ikke kommet noen indikasjoner på at den finnes Flash i iPad. Så er det hele et markedsføringstriks eller har Apple noe på vei?

Annonse


Det kan tenkes at har gitt New York Times lov til å bruke Flash, men da er det rart at Adobe ikke er informert. Adobe gikk nemlig hardt ut mot Apple og hevder mangelen på Flash i iPad ødelegger for brukerne.

Slik ser nettsiden ut på iPaden i Apples reklame.
(Ill.: 9to5mac)
Prøver du å lese samme sak i en nettleser uten Flash-støtte kommer dette opp, uten Flash-bildet som vises på iPaden i reklamen.
(Ill.: 9to5mac)

Kilde:
9to5mac.com

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse