TrueTouch photo

Annonse


Er dette fremtidens iPad?

Det er kult med tableter, kult med fine multitouch-skjermer. Men det er potensiale for mer.

Selskapet Cypress Semiconductor viser nå frem hvordan ekte multitouch kan fungere på skjermer på tablet-størrelse. Det finnes riktignok allerede enheter i dag som kan kjenne igjen trykk fra flere enn to fingre samtidig, og avanserte gester, men dette er ikke utbredt eller tilgjengelig for folk flest.

Tablet-størrelse
Cypress mener imidlertid at deres True Touch-teknologi passer ypperlig for tableter med skjermstørrelser på 7 til 17 tommer.

Selskaper viser frem en prototype-skjerm på 14 tommer, og denne kan tolke trykk fra opptil 10 fingre samtidig. Noe som selvsagt åpner for avanserte muligheter.

Teknologien skal allerede fungere med Windows 7, men utover dette er det uvisst når vi faktisk kommer til å se maskiner som benytter seg av slike skjermer. Cypress lover imidlertid at det vil skje i løpet av 2010. Vi gleder oss.

Annonse


Annonse