appletablet

Annonse


– Dette skal Apple vise frem

appletabletI går kveld ble det offisielt kjent at Apple vil avholde sin store pressekonferanse den 27. januar, altså om en ukes tid, og forventningene til eventet er enorme. Vi er nysgjerrige.

Det spekuleres mer intenst enn noensinne angående hva som faktisk blir vist frem, og alle nettets bloggere maser ustanselig på sine kilder og kontakter for å grave frem mest mulig info i forkant.

Det antas generelt altså at Apple vil fokusere på «kreativitet», og ikke overraskende vil en tablet-lansering stå i fokus denne kvelden.

Revolusjon for e-bøker?
Noen kilder, blant annet stort sett velinformerte Wall Street Journal, mener at Apple er i ferd med å inngå avtaler med bokutgivere om å publisere e-bøker til tableten, og disse skal være beriket med video, kommentarer og sosial nettverking. Noe som høres ganske interessant ut.

Annonse


Når det gjelder kreativitet, antas det også at Apple vil lansere en ny versjon av iLife-programvaren. Det hadde passet – det er omtrent ett år siden forrige versjon.

iPhone fornyes
Og til slutt regner kildene med at iPhone OS 4.0 vil annonseres og vises frem, noe som igjen mest sannsynlig vil innebære betydelige nye funksjoner og muligheter for den ganske så populære telefonen.

Mye tyder på at eventet blir svært interessant, selv for de som ikke er hardbarka Apple-entusiaster. Selvsagt, ingenting er 100% bekreftet, og det kan like gjerne hende at Steve Jobs viser frem en ny iPod Shuffle og drar hjem.

Kilder:
Engadget
Gizmodo

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse