DSC02641

Annonse


Samsung fikser Omnia HD

DSC02641Hvor mange ganger har man ikke klager på et produkt på et eller annet nettforum? Gjerne kombinert med banneord og useriøse påstander? Hjalp det?

Vel, noen er litt mer seriøse enn som så. For eksempel Panashe Michael Ngwerume, som i fjor høst skrev et dokument på hele 25 sider der han påpekte feilene og frustrasjonene med den ellers veldig fine Samsung Omnia HD. Dette vakte Samsungs oppsikt, og Michael ble invitert til et møte med selskapet.

Diskusjon
Under den fire timer lange samtalen gikk de gjennom Michaels klager punkt for punkt, og Samsungs representant forklarte hvilke av problemene som vil utbedres, og hvilke som er vanskelig å gjøre noe med.

Blant nyhetene som kommer i løpet av den nærmeste tiden i en firmware-oppdatering er kinetisk skrolling, som gjør navigasjonen mer praktisk og elegant. Dette gjelder også navigasjonen innenfor fotoalbumet, samt nettleseren. Selve nettleseren får også visse andre forbedringer, den skal bli raskere og bedre.

Annonse


Bedre kamera
Samsung jobber også med å forbedre kameraopplevelsen. De er klare over at video-opptak i HD-kvalitet kan være hakkete, dette vil mest sannsynlig bli fikset. Det samme gjelder nye funksjoner som auto fokus i videomodus, noe som blir vurdert.

Den nye firmwaren vil også fikse en rekke andre bugs, og øke den generelle hastigheten på OSet.

Samsung forklarte også hvorfor visse funksjoner er for kompliserte å implementere med firmwareoppdatering, for eksempel FM-sender, Java-funksjoner, bedre e-post-støtte eller opptak av samtaler.

Det er uansett hyggelig at eiere av Omnia HD kan se frem til en bedre opplevelse, og at Samsung tar seg tid til å møte entusiastene til konstruktive samtaler.

Les hele møtereferatet her.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse