Slik fremstår Ovi Store på N900 i dag

Annonse


Nå får N900 nettbutikk

Nokias N900 er en fin og meget kraftig mobiltelefon med masse potensiale. Som ikke har vært helt utnyttet hittil. Blant annet har det manglet en skikkelig nettbutikk for applikasjoner – til tross for innebygd link til Nokias Ovi Store har det ikke vært mulig å laste ned applikasjoner for telefonen.

Betaversjon
Nå har imidlertid Ovi Store for N900 åpnet slusene, og er også tilgjengelig på norsk. Nokia påpeker at det er snakk om en betaversjon, og det synes. Utvalget er ikke allverden, mange av applikasjonene som ligger ute er allerede enten installert på telefonen eller har vært tilgjengelige til nedlastning gjennom N900s innebygde programfunksjon.

Nokia lover imidlertid at butikken vil raskt oppdateres med N900-versjoner av populære Symbian-programmer, og applikasjoner spesielt utviklet for å utnytte mulighetene til N900 for fullt.

Gratis
Så langt vi kan se er det aller meste på Ovi Store gratis per i dag. Vi håper imidlertid på noen skikkelig imponerende applikasjoner snart.

Annonse


Husk også at en mindre oppdatering til OSet på N900 ble nylig lagt ut, og denne skulle klargjøre telefonen for butikkens åpning. Sikkert lurt å laste ned først.

Les mer her.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse