led9000

Annonse


Så tynn at du nesten ikke ser den

Definitivt en kul fjernkontroll. Også har den WiFi.
(Ill.: Engadget)
Samsung har verdens tynneste TV, den måler nemlig kun 0.86 cm.

Syltynn og sexy

Ikke bare er den tynn, men Samsungs 9000-serie har også støtte for 3D. I tillegg har den også en ganske fet fjernkonrtoll med stor berøringsfølsom skjerm og innebygget WiFi.

Dette muliggjør faktisk at du kan se TV på på fjernkontrollen. Det er sikkert noen som finner en bruk for også dette.

Lager 3D av 2D

9000-serien fortsetter å imponere fordi den i tillegg til nevnte spesifikasjoner oså har en egen 3D-motor som gjør at den klarer å gjøre om 2D-innhold til 3D. Samsung presiserer dog at dette er en midlertidig løsning til det kommer mer 3D-innhold.

Annonse


9000-serien kommer på markedet i størrelser fra 19″ til 65″. Tynne, fulleproppet med ny teknologi og en fjernkontroll med WiFi. Ingen pris eller lanseringsdato foreligger, men billige blir nok ikke disse.

Åpner egen app-butikk

Samsung har også planer om å åpne sin egen App Store kalt Samsung Apps. Denne blir helt åpen så alle kan lage programvare for TVen. Betalt innhold kommer til sommeren sammen med programvare til mobiltelefoner.

Kilder:
Samsung
Wired
Engadget

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse