Annonse


Nå kommer super-TVene

TVer som benytter seg av den mektige Cell-prosessoren (også kjent fra PlayStation 3) er ikke helt nytt – Toshiba har tidligere vist modeller som bruker Cell-brikker til å ta opp massevis av timer med HD materiale fra opptil åtte kanaler samtidig. Fett nok.

3D-magi
Men de nyeste Cell-baserte TVene til Toshiba som ble vist frem på CES-messen ler av slike amatørmessige funksjoner. De nye modellene som Toshiba nå lanserer klarer nemlig blant annet å konvertere vanlig 2D-materiale til 3D-bilder, og det gjøres i sanntid. Dermed er dette muligens løsningen for de som tidlig hopper på 3D-bølgen, og kanskje klager på manglende innhold. Hvordan teknologien vil fungere i praksis er for tidlig å si, men Toshiba har utviklet en teknologi som kalles TriVector for å få dette til. Vi ser frem til å se dette i virkeligheten.

I tillegg til dette skal TVene klare å oppskalere all materiale i standard oppløsning til 1080p.

TVene er også fullt utstyrt med diverse trådløse løsninger, som 802.11n, trådløs HD og DLNA, i tillegg til muligheter for å avspille filmer gjennom USB og videotelefoni.

Annonse


Ikke nok med det. TVene har innebygd Blu-ray-spiller og 1 TB med lagringsplass for opptak.

Masse kraft
Selve bildekvaliteten skal selvsagt være latterlig bra. LCD-panelet som brukes er visst en helt ny type, med herlig kontrastnivå og 480Hz oppdateringsfrekvens.

Alt dette takket være 8 Cell-brikker, der hver av disse kjører med 3.2 GHz.

Toshiba sier at de vil slippe de Cell-baserte TVene, som finnes i størrelser mellom 65 til 42 tommer, i løpet av 2010. Prisen nevnes ikke, men la oss gjette: Den blir høy.

Kilde:
Gizmodo

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse