walkman

Annonse


Tidenes slankeste Walkman

walkman
(Ill.: Sony)
Sonys Walkman MP3-spillere har naturligvis vært nokså oversett grunnet et visst dominerende produkt fra Apple, men har likevel lenge utmerket seg med glimrende lyd og gode funksjoner.

Nå lanserer selskapet nok en modell i serien, og denne skal være den slankeste og mest elegante noensinne.

Superslank
Walkman A845 er 7.2 mm tynn og veier kun 62 gram, i følge pressemeldingen fra Sony. Likevel er det plass til en fin OLED-skjerm på 2.8 tommer, og spilleren viser naturligvis video i høy kvalitet på denne. Spilleren kan også kobles til TV for visning av video på storskjerm.

Sony skryter først og fremst av lydkvaliteten, som virkelig har vært eksepsjonell på de tidligere modellene. Den har en såkalt S-Master digital forsterker, samt Clear Audio-teknologi som sørger for veldig detaljert lydbilde. Bassgjengivelsen skal være ekstremt god, og de medfølgende øreproppene har støyreduksjon og generelt meget høy kvalitet.

Annonse


Produsenten lover en batterilevetid på opptil 29 timer ved musikkavspilling og 9 timer ved video.

A845 slippes i februar i 16 GB-utgave, og vil koste 2.000 kroner.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse