Mobil2407 gir deg opplysninger om hvem som ringer. Men systemet har også mange andre muligheter.

Annonse


Test ny mobiltjeneste!

Mobil2407 gir deg opplysninger om hvem som ringer. Men systemet har også mange andre muligheter.
(Ill.: Nadatech)
Mobil2407 er en helt ny mobilplattform som virker med Symbian 3-telefoner (foreløpig – flere følger etter hvert.

Hvem ringer?
Den første applikasjonen er en enkel «hvem ringer»-applikasjon der du får opp navn og andre opplysninger på den som tar kontakt med deg. Vedkommende må være med i 2407-nettverket, og både du og den du ringer/blir ring opp av har selvsagt full kontroll over hvilken informasjon som synes på skjermen.

ITavisen og Aller Internett har sammen med mobilutviklerne i selskapet Nadatech laget den første smakebiten for å vise hva man kan oppnå via integrasjon med telefon og web, statusoppdateringer slik man kjenner fra Facebook og Twitter, private meldinger, samtalehistorikk, diskusjonsforum og andre tjenester.

Vil ha 100 testere
Nadatech ønsker seg rundt 100 ivrige testere slik at man får luket ut eventuelle feil som måtte befinne seg i plattformen da denne benytter seg av de aller fleste modulene.

Annonse


Her er noen av widgetene plattformen inneholder så langt:
• Se Hvem (som ringer)
• Søk
• Din profil
• Statusoppdateringer («Hva gjør du nå?»)
• Private meldinger
• Wall / Gjestebok
• Samtalehistorikk
• Diskusjonsforum

Se Hvem-widget
Det er altså «Se Hvem» vi inviterer deg til å teste i denne omgang. Det er en egen widget som slår opp ukjente nummer for deg. Når noen ringer deg, kommer Se Hvem opp på mobilen, Så ser du annet navn, adresse og profilbilde på personen eller bedriften som forsøker å ringe deg – alt etter hva vedkommende ønsker skal synes.

De fleste personer og bedrifter i Norge er søkbare på navn, telefonnummer og adresse, samt mange andre kriterier.

Bred dekning
Katalogen har over 9 millioner oppføringer og opp til 100.000 oppdateringer i døgnet slik at du alltid er oppdatert med korrekt info – i tillegg kan alle brukere oppdatere sin kataloginfo direkte.

Her kan du søke etter bedrifter og privatpersoner, kommunisere med dine venner eller forretningsforbindelser – et “mobilsamfunn” du alltid har med deg i lommen.

Betatestere
I første runde ser vi etter betatestere med Symbian 3rd edition. For eksmpel Nokia N95 (se komplett liste over kompatible telefoner HER). I neste runde vil vi invitere betatestere med Symbian 5th Edition, Android, Windows Mobile og iPhone.

Her går du inn
Mobil2407 gir deg ITAvisens nyheter som en del av applikasjonen, og på sikt vil man kunne lese nyheter, spille spill og se video.

Ønsker du å hjelpe til med å gjøre denne applikasjonen best mulig går du inn på gå inn på mobil2407.no

Annonse