htc_bravo

Annonse


Her er HTCs super-Android

I går lekket HTCs planer for 2010, og blant de mer interessante mobilene som er på horisonten er HTC Bravo, som er deres første Android-mobil med en skikkelig 1GHz Snapdragon-prosessor.

HTC er ikke det første selskapet som bygger en såpass kraftig brikke inn i en Android-telefon, blant annet er Sony Ericsson snart klar med sin Xperia X10 (les vår sniktitt).

Når det er sagt høres mobilen veldig lovende ut. Bravo skal altså være meget kraftig under panseret, og i tillegg har den en fin 3.7 tommers AMOLED-skjerm. Kapasitiv, naturligvis.

htc_bravo
(Ill.: ai.rs blog)

Filmer i HD
Det som også er interessant er at telefonen skal ha et fem megapiksels-kamera som vil kunne filme i 720p-oppløsning. I tillegg har den alt man forventer av en moderne mobil, med alle trådløse forbindelser, GPS, micro-USB, og så videre.

Annonse


Det er litt synd at HTC ikke ser ut til å lansere en Android-mobil med samme utseende som den grisefete HTC HD2 (4.3 tommers skjerm!), men Bravo er vel det nærmeste vi kommer inntil videre. Den skal visstnok lanseres i januar i USA, og litt senere i Europa.

Ingenting av dette er bekreftet av HTC, så klart, så alt er spekulasjon inntil videre.

Kilde:
ai.rs blog

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse