facebook

Annonse


Facebook lover bedre privatliv

facebook
(Ill.: Niklas Plikk)
For å ferie at Facebook har passert hele 350 millioner brukere, introduserer de nå en del nyheter relatert til bekyttelse av privatliv.

I utgangspunktet bygde Facebook på konseptet med nettverk, som etterhvert ble utvidet til å omfatte hele land. Som Norge.

Nettverkene skal vekk
Siden over halvparten av Facebook-brukere er medlemmer av nettverk for å sikre sitt privatliv på nettet, er det tydeligvis noe som betyr mye for folk. Så løsningen til Facebook er nå å fjerne disse regionale nettverkene fullstendig, og gi enkeltbrukerne enda mer kontroll på hvem som ser hva.

Kort fortalt vil det nå være mulig å enkelt sette opp hvor mye av innholdet ditt er synlig for venner, venner av venner, eller alle der ute.

Annonse


Mer detaljert styring
I tillegg skal det være mulig å styre hvem som ser hvert eneste element du laster opp til Facebook. Og selve siden der du gjør disse innstillingene skal være enklere og mer brukervennlig.

I følge Facebook-sjefen Mark Zuckerberg skal disse nyhetene rulles ut over de neste ukene, og brukerne vil få tydelig beskjed når ting begynner å skje.

Kilde:
Facebook Blog

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse