photoshop iphone

Annonse


Photoshop nå også på iPhone

iPhone-versjonen av Photoshop har tidligere vært tilgjengelig i nordamerikansk App Store, men ikke internasjonalt. Adobe ser imidlertid ut til å ha innsett sine feilsteg, og lanserte forrige uke en Photoshop-versjon til Android, som ble gjort tilgjengelig over hele verden, gratis.

Nå åpner de også iPhone-versjonen opp for nedlastning over hele verden.

photoshop iphone

Flere muligheter
iPhone-versjonen av programmet er også gratis, og har toppet nedlastningslistene i USA en stund nå. Programmet gjør det mulig å beskjære og rotere bilder, i tillegg til å legge på diverse filtre og andre funksjoner.

Annonse


Du kan også laste opp og dele bildene direkte fra programmet.

iPhone-versjonen av Photoshop skal altså ligge ute på din App Store nå, så det er bare å kjøre på.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse