windows_mobile_6-5-1_screenshots-540x291

Annonse


Blir Windows Mobile oppdatert?

Windows Mobile 6.5 ble nylig sluppet, og selv om mange mobilprodusenter, som HTC, er flinke til å skjule Microsofts grensesnitt under egne skall, er selve OSet fryktelig gammeldags hva utseende angår.

De fleste vet at Windows Mobile 7 er på vei en gang neste år, og vil forhåpentligvis bringe et fullstendig redesignet grensesnitt med seg.

Bedre for berøring
Men inntil videre snakkes det om at eksisterende versjon 6.5 skal oppdateres til å bli enda mer trykkevennlig, med flere store ikoner og symboler.

Det har allerede vært snakk om at en ny versjon av 6.5 vil introdusere et nytt og bedre tastatur på skjermen, med tydeligere og større bokstaver.

Annonse


windows_mobile_6-5-1_screenshots-540x291

Nå ryktes det også at det er flere nyheter på vei. Spesifikt er det snakk om større ikoner nederst på skjermen som skal gjøre det lettere å åpne startmenyen og utføre andre funksjoner. De bitte små, klikkbare knappene på oversiden av skjermen skal visstnok vekk. Disse endringene skal gjøre det lettere for 6.5 å fungere på kapasitive skjermer.

Bildene av forbedringene som er lekket ut er visstnok halvferdige, men i følge diverse Microsoft-klider skal oppdateringen være virkelig.

Det gjenstår altså bare å se når denne nye versjonen av Windows Mobile eventuelt kommer.

Kilde:
Mopocket