photoshop

Annonse


Photoshop nå på Android

Mange bruker Photoshop, stadig flere bruker telefoner med Android. Så hvorfor ikke kombinere begge?

Adobe har nå altså utgitt en mobilversjon av Photoshop, og denne koster ingenting å laste ned, og viktigst av alt er den tilgjengelig på Android Market over hele verden, også i Norge. Det finnes tross alt en iPhone-versjon av Photoshop også, men denne er kun tilgjengelig i USA.

Enkelt i bruk
Photoshop på Android inkluderer funksjoner som lar deg beskjære i bilder, rotere og fikse fargene med ett fingertrykk. Du kan bytte fokus, endre til svart hvitt og legge på andre effekter på en enkel måte, og et eget fotoalbum skal gjøre det lett å bla gjennom bildene.

Du skal videre også kunne laste opp bilder til photoshop.com og dele dem med venner derfra.

Annonse
Vår HTC Hero har ikke verdens beste kamera akkurat, men i tiden fremover kommer det jo Android-telefoner med mer relevant fotofunksjonalitet, så Photoshop er absolutt ingen dårlig ide.

Les mer hos Adobe.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse