Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Microsoft deltar i motsetning til Google ikke offentlig i debatten om SOPA-loven. Men det er ingen hemmelighet at også de er skeptiske. (Ill.: Foto: Microsoft)

Microsoft åpner «Apple Store»

Prestisjebutikk midt på Manhattan.

Microsoft deltar i motsetning til Google ikke offentlig i debatten om SOPA-loven. Men det er ingen  hemmelighet at også de er skeptiske.
(Ill.: Foto: Microsoft)
Microsoft har nok ennå et stykke igjen før de etablerer seg på det hippe design-PC-markedet der form teller mer enn funksjon (og ikke minst pris).

Trendbevisst

Likevel – de prøver. I sommer åpnet de butikker både i California og Arizona, og i forbindelse med lanseringen av Windows 7 åpnet de egen kafé i trendbevisste Paris.

Nå tar det et nytt steg i samme retning. I samarbeid med upmarket-varehuset SAKS Fifth Avenue har de laget en «PC Lounge». Selve butikken finnes i varehuset 8. etasje, men også folk som går på gata vil merke Microsoft-satsingen.

Julehilsener på Twitter

I vinduene vises nemlig en Twitter-strøm med julehilsener som sendes til adressen #holidaywindows. Og til glede for barna vises scener fra barneboka «Twinkle, Twinkle Little Flake» på kjempestore monitorer – sponset av Microsoft.

Den høytidelige åpningen gikk av stabelen mandag denne uka.

Juleutstillingen forsvinner når nissen har gått, men PC Lounge vil være der til glede for de som ønsker å kjøpe seg en laptop eller en mobiltelefon med Windows på.

Kilde:
Microsoft Press Pass

Stikkord: butikker, Microsoft