«Kjærligheten er ikke noen tilfeldighet» er slagordet til sveitiske GenePartner, som hjelper amerikanere med å finne riktig partner med DNA.

Annonse


«God kjemi» – nå på ordentlig

Sjekketjenester på nettet blir stadig mer oppfinnsomme, teknologisk sett. Det begynte med video, fortsatte med detaljerte psykologiske profiler på nett – og nå: DNA.

Arv og kjemi
DNA er – for de som ikke måtte ha bestått sin biologieksamen – arvestoffet som forteller hvordan vi er skrudd sammen. På grunnlag av en DNA-prøve kan man si noe om sannsynligheten for arvelige sykdommer, men også noe om hva slags barn man vil få.

Det siste bruker nå to amerikanske datingtjenester aktivt: ScientificMatch.com og sense2love.com. Begge samarbeider med det sveitsiske selskapet GenePartner.

Passer dere sammen?
GenePartner påstår at de ved å matche DNA-prøver fra to som er ute etter et forhold kan si noe om hvordan de passer sammen. På grunnlag av det genetiske materialet skal man både kunne få vite noe mulighetene for et godt forhold og noe om resultatet av forholdet – avkommet.

Annonse


Om det virkelig er så enkelt at det er DNA som bestemmer om to mennesker passer sammen, får uttrykket «god kjemi» uten tvil en helt annen og mer konkret betydning…

Kilde:
Komonews.com