Windows_7

Annonse


Microsoft: – Windows 7 ligner på MacOS

Igjen krangler de to selskapene. Det er Microsoft og Apple og Steve Ballmer mot Steve Jobs.En mellomleder hos Microsoft har sagt det ingen andre har turt å sagt før.

– MacOS er fantastisk

I et intervju med PCR sier Microsofts Simon Aldous at Windows 7 låner mye fra MacOS:

– En av de tingene folk sier ofte er at Apple Mac har et fantastisk OS, at det er veldig grafisk og enkelt å bruke, forklarte Aldous.

Det stopper ikke der. Aldous sier rett ut at med sjuern prøvde Microsoft å etterligne MacOS:

Annonse
– Det vi prøvde å gjøre med Windows 7, både når det gjelder det tradisjonelle formatet og touch, er å lage en Mac «look and feel» når det gjelder grafikken.

Microsoft reagerer

Etter mye positivt om Mac hevder Aldous at Windows 7 er langt mer stabilt enn MacOS:

– Vi har gjort betydelige forbedringer med det grafiske brukergrensesnittet, men det er bygget på veldig stabil Vista-kjerneteknologi som er langt mer stabil enn den nåværende Mac-plattformen.

De oppsiktsvekkende uttalelsene fikk kort tid etter intervjuet Microsoft til å reagere. Selskapet presiserer at Aldous ikke har hatt noe med utviklingen av Windows 7 å gjøre.

Videre heter det i Microsofts offisielle Windows-blogg at kommentarene hans var «inaccurate and uninformed». På bloggen lenker Microsoft også til nettsider som de mener forklarer hvordan selskapet egentlig gikk frem når de designet Windows 7.

Hele intervjuet finner du hos PCR.

Kilder:
AppleInsider
PCR

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse