kindle

Annonse


Kindle nå på PC

kindleAmazon og deres Kindle har på mange måter redefinert måten flere av oss leser bøker på. Kindle ble også nylig lansert i Norge. Rundt samme tid meldte Amazon at deres e-bøker vil også være leselige på PC, slik at du egentlig ikke trenger noe dedikert maskinvare.

Gratis
Nå er PC-versjonen av Kindle blitt sluppet, og kan gratis lastes ned fra Amazons nettsted. Programmet støtter altså alle de samme e-bøkene som Kindle, og bøkene blir synkronisert på tvers av enhetene. Så du kan lese litt av boken på PC, og litt av den på Kindle.

Dessverre finnes ikke programmet for Mac så langt, men i og med at Kindle allerede finnes på iPhone, er Mac-støtten sikkert ikke så langt unna. Uansett, hyggelig at e-bøker blir spredt til stadig flere plattformer.

Du kan laste ned programmet her.

Annonse