Hopp til navigasjon Hopp til innhold
telenor_logo

Nå kan du få hjelp på twitter

Telenor-support bidrar på sosialt nettverk.

telenor_logoNyheten er kanskje ikke rykende fersk – Telenors supportavdeling har vært tilgjengelig på twitter i minst to uker, men det er jo likevel hyggelig med litt oppmerksomhet rundt et såpass godt konsept.

Fremtidsrettet
Det er altså kundeservicen til teleselskapet som sitter og svarer på henvendelser via det stadig mer populære nettstedet, og svarene virker til å være trivelige og profesjonelle. Vi har ikke testet hvor lang tid det tar å få hjelp via twitter i forhold til telefon eller e-post, men ideen er jo definitivt interessant.

Du kan altså selv sjekke tjenesten her, og kom gjerne med tilbakemeldinger om du har opplevd kundeservicen på twitter som god.

Stikkord: telenor