Hopp til navigasjon Hopp til innhold
deletefacebook

Er du drittlei Facebook?

Nå kan du slette kontoen din – Lenken finner du her!

deletefacebookAt Facebook eier alt du foretar deg har vært kontroversielt. Ikke minst at man bare kunne kunne deaktivere kontoen sin.

Nå er det mulig

Nå er dette problemet løst. Facebook har nemlig implementert en funksjon som gjør at du kan slette hele kontoen din.

Selskapet lover at all informasjon om deg og alle dine data på Facebook skal være slettet fra selskapets servere og backup-systemer innen 90 dager. Allerede i februar 2008 kunne ITavisen meddele at de jobbet med en slik funksjon.

– Permanent slettet

«When you delete an account, it is permanently deleted. You should only delete your account if you are certain you never want to reactivate it. You may deactivate your account on your account settings page or delete your account on this help page», heter det på Facebooks blog.

Ønsker du å slette din konto besøk denne URLen når du er logget inn.

Kilde:
Blog.facebook.com

Stikkord: facebook