engx10pssb330

Annonse


SEs super-Android testet

X10 kan ikke bare skryte av et pent design, spefikiasjonslisten er også imponerende.
(Ill.: SE)
Sony Ericssons Android-mobil Xperia X10 ser ut veldig lovende ut. Flere har allerede testet den.

Pent grensenitt, men veldig tregt

SE Xperia X10 har Rachael brukergrensesnittet ITavisen omtalte i går. Ikke visste vi at SE skulle overraske med X10 allerede i dag.

Samme grensesnittet er i bruk, men ifølge Engadget er ikke SEs skall til Google Android OS 2.0 helt optimalisert enda for å si det mildt, til tross for at mobilen skal lanseres i første kvartal 2010:

– Dessverre var det bare en enslig X10 på showet, og den hadde en så tidlig versjon av programvaren at den neste ikke fortjener omtale. Å kalle grensesnittet “laggy” ville være å gi mobilen et ufortjent kompliment. Vi fikk følelsen av hva SE prøver å gjøre her, men det er absolutt ikke mulig å vurdere om selskapet har lykkes når brukervennligheten var så lav.

Annonse
Teknobloggen mener også det er umulig for SE å forsvare at X10 ikke har multitouch. I tillegg er batterilevetiden dårlig med samme batteri som i X2 (1,500mAh).

Kom til samme konklusjon

Også Slashgear har fått testet mobilen og kommer til samme konklusjon, sannsynligvis var det samme eksemplar som Engadget testet:

– Ytelsen i Timescape og Mediascape var laggy og treig. Begge applikasjonene lastet tregt, oppdaterte seg tregt og låste noen ganger skjermen. Nettsiden legger til at Google Maps var kjapt. Dette er Googles egen applikasjon så det er tydelig at SE har endel jobb å gjøre med sine egne.

Flere videoklipp og bilder hos Endaget.

Les mer om X10 hos Digi.no.

Sound Forge 3D demo på XPERIA X10:

Reklamevideo for X10:

Kilder:
Engadget
Gizmodo

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse