500x_iphone_4g_midboard-1

Annonse


– Dette er neste iPhone

Chinaontrade.com hadde rett angående 3GS.China Ontrade hadde rett da de spådde lanseringen av 3GS en måned før lansering. Selskapet selger reservedeler til iPod og iPhone.

– Dette er en 4G-del

Nå tror selskapet de vet hvilket bakdeksel (produktinfo her) Apple skal bruke i fjerde generasjon iPhone. Forrige gang de spådde 3GS hadde de helt rett. Har de rett også denne gang? Stemmer dette får fjerde generasjon mer eller mindre helt lik formfaktor som iPhone, iPhone 3G og iPhone 3GS.

Stemmer dette lanseres fjerde generasjon kanskje sommeren 2010 som er tradisjon for iPhone. Har de virkelig klart å få tak i en del åtte måneder før lansering eller kommer nye iPhone om allerede en måned?

I år eller neste år?

Apple som alle andre selskap i samme bransje lager nemlig ikke slike deler så lenge før lanseringen grunnet endringer som kan dukke opp rett før lansering. Apples markedsføringssjef Phil Schiller uttalte 28. oktober at det ikke kommer noen nye produkter i år.

Annonse
Føler Apple at de mange nye Android-mobilene har fått for mye oppmerksomhet skal man ikke se bort i fra at de skynder seg med med å få et nytt produkt på markedet, men allerede om en måned? Tvilsomt. 3GS ble lansert for kun fem måneder siden, men man vet jo aldri.

China OnTrade har mener også de sitter på Apple iTablet-maskinvare.

Kilder:
Chinaontrade
Gizmodo

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse