applefront

Annonse


Apple med abonnements-TV?

applefrontSteve Jobs er ikke fan av abonnementsbasert musikk som sin konkurrent Microsoft, men det kan være riktig betalingsform for TV for Apple om disse ryktene stemmer.

TV i iTunes?

I går ble det kjent at Best Buy har startet en stor-offensiv for å streame film til hvert eneste produkt i hjemmet som har nett-tilkobling. Nå vil Apple som har forandret måten vi handler musikk på gjøre det samme med TV.

Det er Peter Kafka fra All Things Digital som mener å vite at Apple forhandler med de store amerikanske TV-selskapene om en slik avtale. Prisen? 30 dollar måneden (168 kroner).

Allerede i 2010?

Apple har som kjent allerede mange millioner brukere på iTunes, langt fler enn eiere av en iPhone og ikke minst Apple TV. Derfor satser Apple på dette programmet ifølge Kafka. Ihvertfall i første omgang.

Annonse


Kafka har ikke fått bekreftet at Apple og et TV-selskap har kommet til enighet, men det burde de snart om Apple vil holde tidsplanen.

Ryktet hevder nemlig at Apple skal lansere TV-tjenesten på det amerikanske markedet allerede tidlig neste år. Sjefer i underholdningsbransjen tror likevel at Disney blir førstemann.

Kilde:
Allthingsd